top of page
Papierafval

De Specialiteit van Ipt

Afval bestaat niet

ALLE SOORTEN VAN GELAMINEERD PAPIER

Ipt is de enige specialist in de unieke branche van het verwerken van gelamineerd karton dat (voornamelijk) afkomstig is uit de verpakkingsindustrie. Dankzij ons specialisme en wereldwijde netwerk zijn wij instaat om uw afvalstromen, die ontstaan bij het produceren, volledig uit handen te nemen. Hierbij regelt Ipt de gehele logistiek en zorgt ervoor dat uw samengestelde grondstoffen verzameld en gerecycled worden, zodat het uiteindelijk ingezet kan worden voor nieuwe doeleindes.

Bij het ontzorgen van uw afvallasten hoeft u nergens meer rekening mee te houden en zorgen wij ervoor dat het afval op een gewenst moment volledig ingeladen kan worden. Hierdoor is het sorteren van het samengestelde afval voor u volledig verledentijd!

Al de overgenomen af- en uitvalstromen, brengen wij terug naar de basis grondstoffen waar het vervolgens wordt gerecycled tot een nieuw product. Zo worden uw afvalstromen efficiënt ingezet als secundaire grondstof.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? 

Balen 1.jpg

CERTIFICERINGEN 

Voor de industrie waarin Ipt wereldwijd opereert is het belangrijk dat alles gedaan wordt volgens de regelgevingen van de betreffende landen waar de stromen worden afgenomen en naar toe worden gebracht.

 

Ipt wordt dan ook jaarlijks officieel gecontroleerd door hun belangrijkste leveranciers op de geldigheid van alle certificaten. De belangrijkste certificaten voor Ipt zijn dan ook de ISO 9001, FSC Certificate, NIWO en de AQSIQ Certificate. Indien het noodzakelijk is voor Ipt om nieuwe certificaten te behalen is die mogelijkheid altijd aanwezig. Het gemak voor de leveranciers van de afvalstromen staat hier dan ook voorop. 

Certificates.png
bottom of page